Schimburi Panini Romania
September 05, 2010, 02:38:29 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Am implementat un nou modul de iTrader pentru cei care fac schimburi - vedeti regulile in Sectiunea Anunturi.

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Reguli Sistem Trade Count  (Read 1233 times)
bogdan
Administrator
Trade Count: (+1)
Full Member

« on: December 19, 2009, 03:04:06 PM »

Dupa cum ati vazut deja am implementat saptamina trecuta un nou sistem de clasificare a celor care fac tranzactii reusite - pentru a vedea in cine poti avea mai multa incredere pentru un schimb sau vinzare/cumparare.

1. Doar Administratorii si Moderatorii pot acorda acest Trade Count, pentru urmatoarele actiuni

a) Schimburi reusite de Stickere sau Cartonase. Schimbul trebuie anuntat in Clasament Schimburi conform regulamentului de acolo si confirmat de ambele parti.

b)Vanzari sau Cumparari de Stickere, care au fost anuntate in mod corect sectiunea de anunturi vinzari si cumparari. In mod corect inseamna ca anunturile trebuie sa respecte    Regulile de conduita pe forum, si sa contina cel putin oferta initiala, contraoferta sau acceptarea ofertei din partea cumparatorului, ca si acordul final al vinzatorului. Dupa ce s-a realizat vinzarea/cumpararea, ambii participanti trebuie sa confirme pe PM tranzactia si nota pentru tranzactie (pozitiv, neutru sau negativ)

c) Articole de fond bine scrise si argumentate (cum e de ex. asta - http://www.panini-romania.com/index.php/topic,1609.msg6893.html#msg68930)

d) Activitate la Administrarea forumului. (acesta poate fi acordat doar de catre Administratori)

Pentru primele 3 categorii este obligatoriu de notat la "Short comment on your transaction;" o scurta descriere a tranzactiei (ex. 20 stickere UEFA 2118) si URL-ul unde a fost postata. Astfel se poate observa exact nota pentru fiecare tip de tranzactie.

Ca exceptie la ce am spus mai sus toate schimburile din clasamentul pe 2009 de pina acum vor fi actualizate de catre Lukr2003 in conturile utilizatorilor respectivi cu descrierea Clasament 2009 (si fara URL).

In viitor vom putea trece la un sistem in care utilizatorii direct sa acorde acest Trade Count pentru tranzactiile reusite, in functie de dezvoltarea softului de forum. (SMF)
« Last Edit: December 19, 2009, 03:07:17 PM by bogdan » Logged
dany_98_dany
Trade Count: (+19)
Full Member

« Reply #1 on: December 19, 2009, 05:01:21 PM »

salut .am o intrebare,pe cate schimburi ai atatea trade count-uri pozitive o sa primesti ?daca in acest topic nu aveam voie sa scriu imi pare rau dar eu nu am vazut ca avea Locked topic,imi cer scuze daca am gresit cu ceva adica sa scriu aici.
bogdan
Administrator
Full Member

« Reply #2 on: December 20, 2009, 07:11:09 PM »

Da, dany - daca schimburile sunt Ok si intri in clasament cu un vot pozitiv, atunci o sa primesti si un TradeCount pozitiv. Pentru cele primite pina acum le va adauga in curind lukr in sistem.
corneea
Trade Count: (+14)
Jr. Member
**

« Reply #3 on: December 21, 2009, 05:18:12 AM »

Parerea mea e ca ar trebui un trade count care sa arate si plusurile si minusurile; ceva de genul -0/+0. Daca un personaj face 10 schimburi si dupa trage 7 tzepe, va avea +3, deci e eligibil?! Eu zic ca nu, si in ritmul asta, daca pastreaza proportia poate sa faca mult si bine schimburi si sa traga tzepe.
Vladutzzz
Trade Count: (+83)
Hero Member

Email
« Reply #4 on: December 21, 2009, 08:24:23 AM »

c) Articole de fond bine scrise si argumentate
Sa inteleg ca un user poate avea +10 pentru ca a scris 10 articole, dar fara sa faca niciun schimb?
Parerea mea e ca acest "trade count" ar trebui acordat doar dupa schimburile efectuate....astfel se poate verifica, vedea usor cine face schimburi.... Asta e doar umila mea opinie, voi faceti cum credeti ca e mai bine....

Romania, te iubesc!!!

Basarabia=Pamant Romanesc!!!!

CLICK!!!! Lista lipsuri si dubluri
AccenT
Trade Count: (+9)
Jr. Member
**

codename_punisher1000
WWW Email
« Reply #5 on: December 21, 2009, 10:00:42 AM »

Sa inteleg ca daca un user da 3 "tzepe" si creeaza 4 articole, e baiat bun?
bogdan
Administrator
Full Member

« Reply #6 on: December 21, 2009, 10:02:35 AM »

@corneea, din pacate pe Mod-ul implementat nu se poate acest lucru, ca asa am fi dorit si noi. (dar lucram pe materialul clientului  Cool
Nu e vorba cine e eligibil sau nu, ci doar cita incredere trebuie sa ai in el - poti apasa pe nota primita si sa vezi exact cite note pozitive si cite negative a primit si pentru ce.

@Vlad Teoretic se poate, practic - extrem de improbabil. Stai linistit [ina acum in 2 ani abia daca s-austrins 2-3 articole utile (puse de moderatori), deci sansele sunt reduse.
Cred ca trebuie si cei care scriu bine recompensati.

Dupa cum ziceam si mai sus - Trade count-ul e doar un indicator (care e mai bun decit Karma, ce nu avea nicio valoare) care sa te ajute sa ai o privire a experientei celui cu care ai avut schimb - daca dai click pe suma de la TradeCount o sa vezi exact pentru ce a primit acele nota si poti lua o decizie in consecinta.

Sa nu se uite ca zona cu Clasamentul ramine - si deci puteti conjuga cele 2 informatii.

Nu vom avea niciodata un sistem perfect, ci doar unul perfectibil. :-)
dany_98_dany
Trade Count: (+19)
Full Member

« Reply #7 on: December 21, 2009, 10:07:21 AM »

salut mai am o intrebare si atat.daca ii dam cuiva Trade-count pozitiv sau negativ trebuie sa scriem si  de ce?Am vazut la mine in mesaje ca lukr2003 mia dat 15 TradeCount-uri pozitive dupa schimburi am in clasament multumesc lukr2003.imi cer scuze am uitat sa ma mai uit ca doar mam uitat.
« Last Edit: December 21, 2009, 10:45:23 AM by dany_98_dany » Logged
dantis
Guest
Trade Count: (0)
« Reply #8 on: December 21, 2009, 10:17:14 AM »

O intrebare.Nu se poate ca la trei minusuri in sistemul trade count userul sa fie banat pe ip?
AccenT
Trade Count: (+9)
Jr. Member
**

codename_punisher1000
WWW Email
« Reply #9 on: December 21, 2009, 10:26:30 AM »

Poate sunt probleme cu posta. Nu se pot bana userii doar pentru ca n-a ajuns plicul. Daca l-a adus si l-a luat altcineva?
bogdan
Administrator
Full Member

« Reply #10 on: December 21, 2009, 10:39:36 AM »

@ dany - mai citeste o data regulile - scrie clar acolo. DOAR moderatorii si admini pot acorda Itrade

@dantis - interesanta propunerea, o s-o discutam cu ceilalti moderatori si decidem daca poate fi o solutie sau nu. (va rog aici doar comentarii si sugestii la topic) si in proxima modificare s-ar putea sa o includem.
Deja mai sunt si altele - lukr propusese ca sa se poate primi doar maxim un itrade/sapt pentru cei care scriu articole.
Mai vedem si modificam.
blackside
Trade Count: (+32)
Full Member

blackside81
Email
« Reply #11 on: December 28, 2009, 01:18:11 PM »

O intrebare.Nu se poate ca la trei minusuri in sistemul trade count userul sa fie banat pe ip?

Problema e ca majoritatea avem IP dinamic.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: