Schimburi Panini Romania

Panini - Romania Index => Utilizatori noi => Subiect creat de: Rhabon din 12 Iun 2018, 10:41:00 pm

Titlu: ÎN ATENȚIA NOILOR UTILIZATORI
Scris de: Rhabon din 12 Iun 2018, 10:41:00 pm
Va salut stimați utilizatori !

Acest mesaj se adreseaza în special noilor utilizatori care se înregistreaza pe acest forum.

După ce finalizați un schimb sau o tranzacție, live ori prin scrisori sau colete, veți primi un mesaj :

You have a new comment on your feedback profile

Vă voi explica care este semnificația mesajului pe care îl primiți din când în când după finalizarea unui schimb sau tranzacție. 

Acest mesaj este generat automat de serverul acestui forum și îl primiți imediat ce un moderator al forumului, vă acordă punctajul aferent încheierii unui schimb sau unei tranzacții efectuate cu succes pe acest forum. 

După ce se efectuează 4 (patru) postări într-un topic se acordă punctajul și apoi se blocheaza topicul.
În acel moment serverul va trimite automat acel mesaj cu titlul descris mai sus.

Am făcut aceste precizări deoarece în ultima perioadă noii utilizatori înscriși pe forum, nu sunt dumiriți ce semnifică acel mesaj și pentru a nu mai fii nevoiți să trimită mesaje către administratorii și moderatorii acestui forum ne-am gândit să deschidem acest subiect în care să explicăm care este rostul acelui mesaj primit.

Cum nici noi utilizatorii mai vechi, nu am știut la înregistrarea noastră pe acest forum, care era rostul acestui tip de mesaj, iar în secțiunea de regulamente sau la alte secțiuni de pe forum nu se regasea o explicție care să îi lămurească pe utilizatorii forumului, am decis să deschidem acest topic.

Exista și situații când partenerii de schimb deschid un topic la secțiunile Clasament schimburi sau Tranzacții și după ce primesc fiecare dintre ei plicurile sau banii uită să mai posteze în topic.
Conform regulamentului dupa 30 de zile de la deschiderea topicului, daca cei implicați în schimb sau tranzacție, nu au fiecare câte două postari, una la deschiderea topicului și a doua la primirea plicului sau banilor, topicul va fi închis de către un moderator al forumului fără acordare de punctaj.
Moderatorii forumului nu au timp să trimită sute de mesaje la colecționarii care uită să posteze în topic și astfel conform regulamentelor se procedează la închiderea topicurilor fără acordarea punctajului.

În speranța că aceste precizări vă sunt de folos vă urez spor la colecționat și va mulțumesc că sunteți parte a comunității noastre de colecționari

Spor la colecționat !