Acord de Înregistrare

Urmatoarele reguli se aplica pe acest Forum, pentru ultima versiune vezi - http://schimburi-panini.cloud.vzs.ro/index.php/board,23.0.html

1. Spam-ul sau flame-urile nu vor fi tolerate in niciun fel. Nu veti mai primi avertizari textuale. Spam-ul reprezinta mesajele nedorite, nesolicitate si nerelavante dintr-un topic. Flame-ul reprezinta mesajele care duc la escaladarea unei conversatii intr-un sens negativ.

2. Ramaneti intotdeauna ontopic.

3. Posturile duble nu sunt tolerate. Nu mai dati reply dupa posturile voastre, folositi butonul "modify" pentru actualizari. Aveti voie sa aduceti postul sus in caz ca nu aveti niciun reply dupa o saptamana. Pentru fiecare subiect aveti voie sa faceti doar un topic.

4. Moderatorii nu au responsabilitatea sa va raspunda la intrebari asa ca topicurile in care cereti ajutor vor fi inchise, mutate la trash. Folositi PM.

5. Sunteti rugati ca in momentul in care porniti un Topic sau cand dati un Reply, sa alcatuiti mesajul cat mai curat si lejer lizibil. Excesele de CAPS LOCK , Culori, sau  :-* Emoticon nu sunt binevenite si pot duce in unele situatii la aplicarea de sanctiuni. exemplu de titlu : Lista mea de dubluri (250) si lipsuri (34) la WC 2002
 
6. Orice disputa personala intre doi useri in orice topic va duce la sanctionarea amandurora.

7. Daca in urma aplicarii unei sanctiuni, vreun moderator primeste mesaje private de genul : "bai ! tu stii cine sunt eu ?" sau "hai frate ca glumeam" , utilizatorul in cauza primeste disable posting 3 zile.

8. Conturile alternative vor fi banate, impreuna cu cele originale.

9. Reguli speciale pentru sectiunea de vanzari/cumparari
   a) Cand vreti sa vindeti ceva, aveti obligatia de a posta un titlu sugestiv ( [Vand] Album Panini WC 2006 Complet ) si sa dati urmatoarele detalii : Pret; stare; locatie; modalitate de plata; modalitate de contact; posibilitate de schimb; negociabil (dupa caz); transport (dupa caz) si poze.
   b) Cand vreti sa cumparati ceva, aveti obligatia de a posta un titlu sugestiv ( [Cumpar] Stickere Panini Euro 84 ) si sa dati urmatoarele detalii : Suma maxima pe care sunteti dispus sa o acordati (pe bucata/pe set/pe album); locatie; modalitate de contact si transport (dupa caz).
   c) Anti-reclama este interzisa
   d) Comentariile de genul : "scump domne scump, dincolo era mai ieftin" sau "face si cafea de banii astia" vor fi sterse si sanctionate. Fiecare isi vinde produsul cu cati bani vrea.
   e) La finalizarea tranzactiei cumparatorul/vanzatorul va trece in topic astfel: "Schimb finalizat. Solicit acordarea unui pozitiv/negativ.

Recomand un limbaj civilizat si corect din punct de vedere gramatical. Multi dintre colegii nostri de forum sunt minori, iar societatea din ziua azi deja are o influenta negativa asupra dezvoltarii lor din punct de vedere intelectual.

Prin folosirea acestui forum sunteti de acord sa nu postati niciun material fals, defaimator, inexact, abuziv, vulgar, instigator la ura, hartuitor, obscen, profan, orientat sexual, amenintator, care invadeaza intimitatea unei persoane, sau care incalca orice lege internationala. De asemenea sunteti de cord sa nu publicati niciun material pentru care nu aveti drepturile de autor sau consimtamantul scris al proprietarului materialului cu drepturi de autor. Spam-ul, postarea repetitiva a aceluiasi mesaj, publicitatea, scrisorile inlantuite, schemele piramidale sau solicitarile sunt si acestea interzise pe acest forum.

Va rugam sa notati faptul ca echipei de moderare si administratorii forumului le este imposibil sa confirme veridicitatea post-urilor publicate. Va rugam sa intelegeti ca nu monitorizam in mod activ mesajele postate si, din aceasta cauza, nu suntem responsabili pentru continutul acestora. Nu garantam acuratetea, intregimea sau utilitatea niciunei informatii prezente in acest forum. Mesajele publicate exprima parerile autorului si nu neaparat si pe cele ale forumului, ale echipei de moderare, sau a proprietarului forumului. Oricine considera ca un mesaj publicat este condamnabil este incurajat sa anunte administratorul sau moderatorul sectiunii unde a fost postat mesajul respectiv. Echipa de moderare si proprietarul acestui forum isi rezerva dreptul de a indeparta orice continut condamnabil, intr-o perioada de timp rezonabila, daca acestia considera ca stergerea este necesara. Stergerea este un proces manual, insa va rugam sa intelegeti ca staff-ul de moderare sau proprietarul forumului nu poate sa stearga sau sa editeze imediat un mesaj. Aceste reguli se aplica si in cazul profilurilor membrilor.

Sunteti singurul responsabil de mesajele publicate in cadrul acestui forum. Mai mult, sunteti de acord sa despagubiti si sa recunoasteti nevinovatia proprietarilor acestui forum, a oricarui site care are legatura cu forumul, membrii echipei de moderare si diviziile acestui forum. De asemenea proprietarii acestui forum isi rezerva dreptul de a oferi orice date de identificare ale dumneavoastra colectate de catre forum, in cazul (si doar in cazul) unei plangeri formale, sau unei actiuni legale care au aparut din cauza utilizarii forumului de catre dumneavoastra.

Cand va inregistrati, aveti posibilitatea de a va selecta un nume de utilizator. Va sfatuim sa-l notati si sa-l tineti la indemana. Cu numele de utilizator cu care urmeaza sa va inregistrati sunteti de acord sa nu spuneti niciodata parola contului dumneavoastra oricarei persoane in afara de administratorii forumului, pentru protectia dumneavoastra si din motive de validitate. De asemenea sunteti de acord sa nu folositi NICIODATA contul altei persoane, oricare ar fi scopul. Va rugam INSISTENT sa va alegeti o parola complexa si unica pentru contul dumneavoastra, pentru a preveni furtul acestuia.

Dupa ce va inregistrati si autentificati pe forum, veti putea sa va completati profilul detaliat. Este responsabilitatea dumneavoastra de a prezenta informatii corecte. Orice informatie pe care administratorii o vor determina ca fiind incorecta, sau vulgara va fi stearsa, cu sau fara o notificare in prealabil. Se pot aplica sanctiuni aferente acestui comportament.

Va rugam sa notati ca, la fiecare mesaj publicat, adresa dumneavoastra IP este inregistrata, in cazul in care va trebui sa va restrictionam accesul pe acest forum, sau pentru a va contacta furnizorul dumneavoastra de servicii internet (ISP). Acest lucru se va intampla doar daca veti incalca in mod flagrant si deliberat prezenta intelegere.

De asemenea luati la cunostinta ca forumul plaseaza cookie-uri, fisiere text care contin parti de informatie (cum ar fi numele de utilizator si parola), in cache-ul browserului dumneavoastra. Acest lucru se foloseste DOAR pentru a nu va autentifica de fiecare data cand navigati pe forum. Forumul nu colecteaza sau trimite orice alta informatie catre computerul dumneavoastra.