Autor Subiect: RECOMANDARE  (Citit de 669 ori)

veve

• Global Moderator
  • Trade Count: (+309)
  • Hero Member
  • Pe forum din feb 2009
  • Mesaje postate: 1539
    • Adresa de email
RECOMANDARE
« : Septembrie 08, 2010, 06:07:50 pm »
Am o propunere si totodata o rugaminte la user-ii care au ceva de vanzare.
Face-ti un singur topic cand este vb de stickere sau albume chiar daca sunt editii diferite.
EX: Vand stickere diferite editii(titlu) si apoi in cadrul topicului sa insiruiti listele cu ce aveti de vanzare.

Si,daca tot vb de vanzari,revin la o problema mai veche si deranjanta ptr multi.
Mi se pare de bun simt sa punem pret si poza,nimeni nu cumpara nimic,in lumea asta,fara sa doreasca sa vada produsul.
Si e mult mai comod,ca in momentul in care citesc topicul sa vad si detaliile,nu sa incerc sa dau de vanzator ptr a ma lamuri.

Alex86

• Trade Count: (+72)
  • Hero Member
  • Pe forum din apr 2008
  • Mesaje postate: 622
  • tranced forever
Re: RECOMANDARE
« Răspuns #1 : Decembrie 26, 2010, 07:56:51 am »
vad ca nu prea respecta nimeni asta
pe mine ma deranjeaza pt ca mi se duce topicul pe pagina 2-3 din cauza celor care deschid cate un topic pt orice chestie
ar trebui impuse niste sanctiuni
caut stickere Italia 90EURO 92 SwedenEURO 96 England

mai fac schimburi si pe :
spletkomat.com
klebebildchen.net

manuxman

• Trade Count: (+42)
  • Full Member
  • Pe forum din mai 2010
  • Mesaje postate: 141
« Răspuns #2 : Decembrie 26, 2010, 09:27:37 am »
Pentru ca m-am simitit oarecum cu musca pe caciula la ce a zis Alex eu unul m-am conformat dar as vrea sa precizez niste lucruri:
1. cum scrie si in titlu este o recomandare si nu o obligatie.
2. daca nu se depaseste limita bunului simt nu inteleg de ce trebuie sa fie sanctiuni doar pentru ca ne pleaca repede anunturile de pe prima pagina (daca cineva are nevoie de ceva cauta pina pe ultima fara nicio problema).
3. daca tot se cer sanctiuni exista lucruri mult mai sanctionabile pe forum decit faptul ca ai doua anunturi la vinzari, dar sa stai sa cauti "greselile" altora si sa "strigi" pe forum mi se pare usor jenant, daca intr-adevar e ceva grav contactezi un admin si rezolva el treaba.
Cam atit am avut de zis, daca am suparat pe cineva sper sa-i treaca repede...
...si daca tot esti deranjat Alex, vezi ca ai TREI topicuri active in Vinzari. Ce daca nu sint unul dupa altul, ai trei, deci incalci chiar tu recomandarea, apropo de unii mai fraieri...

CE URMEAZA E PENTRU REPLY-UL DE MAI JOS:
De ce "m-am bagat"? probabil de plictiseala si cum am zis mai sus m-am simtit vizat. Puteam sa stau linistit cu doua topicuri la vinzari si sa astept "sanctiunile" pentru aroganta mea.
De ce am dat modify la postul asta? Pentru ca nu ma intereseaza sa-mi umflu pozitia pe forum cu un milion de posturi aiurea.
De ce nu o sa mai scriu ceva pe tema asta? Pentru ca m-am inscris pe forumul asta sa fac schimburi si tranzactii cu stickere, cartonase, surprize, etc si in niciun caz sa stau sa ma "cert" cu cineva.
Cu asta le multumesc celor care m-au "ascultat", parerile adresate mie personal le astept PM. OVER AND OUT.
« Ultima Modificare: Decembrie 26, 2010, 12:28:52 pm de manuxman »

Alex86

• Trade Count: (+72)
  • Hero Member
  • Pe forum din apr 2008
  • Mesaje postate: 622
  • tranced forever
« Răspuns #3 : Decembrie 26, 2010, 09:34:54 am »
chiar nu am chef sa intru in polemici acu' de Craciun dar nu e normal ca unii sa aiba 2-3 topicuri si altii doar unul , e suficient sa vezi doar prima pagina de cate ori se repete anumite nume  :-\ (am dat report la toti cu mai multe topics)
si daca e doar recomandare asta inseamna ca fiecare face ce vrea? stai linistit ce am anuntat si moderatorii... din cate am inteles de la veve chestia asta va deveni obligatorie
putin imi pasa ca ma crezi tu paracios , de ce sa fie unii mai fraieri?
caut stickere Italia 90EURO 92 SwedenEURO 96 England

mai fac schimburi si pe :
spletkomat.com
klebebildchen.net

veve

• Global Moderator
  • Trade Count: (+309)
  • Hero Member
  • Pe forum din feb 2009
  • Mesaje postate: 1539
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Decembrie 26, 2010, 02:09:23 pm »
In scurt timp,speram,sa fie o regula,care sa reglementeze aceste probleme.