As incerca sa fiu putin mai rezervat cand acuz de frustrari pe cineva.
Nu inteleg care e treaba cu frustrarea mea.Cand s-a pus problema sa fiu eu moderator?Te rog sa-mi reimprospatezi memoria. nu-mi aduc aminte sa fi avut vreodata vreo discutie noi doi. Nici macar nu te cunosc.
Eu doar ti-am facut o observatie pertinenta, zic eu, referitor la avertismentele "verbale" pe care nu ai cum sa le faci in conditiile in care pe forum se scrie si nu se vorbeste (cu glas, sonor, etc., intelegi macar ce vreau sa zic?). Era o observatie venita din partea cuiva care voia sa nu fii absurd in exprimare. Iti place asa? Fii in continuare. Succes! Mai mult decat atat, adu-ti aminte, chiar te-am felicitat pentru initiativa ta.Dar, se pare, ca asa se procedeaza pe la voi pe site.
Referitor la acel dany_98_dany pe care acum il renegi si il faci tepar si altele, tu l-ai pus moderator, nu eu.Probabil acum ai vrea sa nu-l fi lasat sa faca unele lucruri, dar e prea tarziu. Banuiesc ca ti-a stricat o gramada de socoteli.
Cat despre Raganar, in primul rand ca nu am inteles ce ai vrut sa spui, iar in alta ordine de idei tu estu duplicitar in permanenta. Citeste-ti posturile de aici si ai sa vezi ca oamenii pe care i-ai aparat pana acum, acum ii terfelesti si invers.
Si inca ceva, mai stii cand ai spus ca nu iti trebuie o anumita varsta ca sa faci schimburi? Te-ai inselat. La varsta ta, aveam mai mult respect pentru reguli si pentru oameni.Se pare ca tu mai ai de invatat la capitolul asta. Asa ca lasa moderatorii de aici si demonstreaza-le ca poti mai mult ca ei si ridica-ti site-ul peste nivelul acestuia. Atunci iti promit ca voi veni cu scuze si o sa te rog sa ma primesti la tine pe site.Atata timp cat voi va jucati de-a SINNER, LUKR si VEVE, nu are rost sa mai discutam.
Mult succes!
PS: poate primesc un post de moderator acum ca v-am luat apararea (ma aude cineva? sa "scriu" mai tare?).