Autor Subiect: Va rog frumos  (Citit de 947 ori)

Emanuel

• Vizitator
  • Trade Count: (0)
Va rog frumos
« : August 05, 2010, 09:02:48 pm »
Eu sunt userul dantis.Acest mesaj este adresat lui Sinner.Luasem ban pt 7 zile pt spam.Cand a aflat ca mi-am deschis forum,Sinner mi-a dat ban permanent.Daca v-am deranjat cu ceva,imi cer scuze si as dori sa primesc unban pe forum pt ca imi este de folos.Multumesc.Nu inteleg dc sa-mi dai ban.Nu am dat niciodata tepe,nu am jignit deloc,dar tot ban iau?Eu cred  ca fiecare user cu care facusem schimb,a ramas multumit dupa efectuarea tranzactiei.Va multumesc si doresc unban.

ionica77

• Trade Count: (+61)
  • Sr. Member
  • Pe forum din mai 2008
  • Mesaje postate: 304
  • http://www.youtube.com/watch?v=rfT0--e2A_U
    • Adresa de email
Re: Va rog frumos
« Răspuns #1 : August 05, 2010, 09:55:51 pm »
Draga Dantis - Emanuel. Vreau sa-ti spun parerea mea:

nu sunt un fan al lui Sinner, deci nu voi fi subiectiv, nu am nici impotriva lui Sinner nimic, deci sunt obiectiv. Atata timp cat iti faci un site de schimburi impreuna cu copilul frustrat pe nume dany98, care primul lucru pe care il face cand "modereaza" este sa jigneasca si sa-si ia o atitudine de dictator, atata timp cat accepti pe site un tzepar ca RAGANAR, doar pe motivul ca acolo nu a dat teapa nimanui, ma tem ca-ti meriti soarta, mai ales ca faci afirmatii de genul "afirm ca nu este tepar asa cum zic altii". Ei bine, cei care au luat teapa de la acest personaj afirma ca este tepar aici pe site-ul asta. Tu nu ai decat sa afirmi ce vrei pe site-ul tau. Si incearca sa nu folosesti reteta lui dany98 care plangea nu demult pe aici, pentru a deveni ZORRO pe site-ul celalalt. De ce mai ai nevoie de PANINI cand ai un super site de schimburi. Scuza-ma ca sunt asa direct, dar imi place sa fiu sincer. O zi buna.
The Philosopher

Emanuel

• Vizitator
« Răspuns #2 : August 05, 2010, 10:00:35 pm »
Draga Dantis - Emanuel. Vreau sa-ti spun parerea mea:

nu sunt un fan al lui Sinner, deci nu voi fi subiectiv, nu am nici impotriva lui Sinner nimic, deci sunt obiectiv. Atata timp cat iti faci un site de schimburi impreuna cu copilul frustrat pe nume dany98, care primul lucru pe care il face cand "modereaza" este sa jigneasca si sa-si ia o atitudine de dictator, atata timp cat accepti pe site un tzepar ca RAGANAR, doar pe motivul ca acolo nu a dat teapa nimanui, ma tem ca-ti meriti soarta, mai ales ca faci afirmatii de genul "afirm ca nu este tepar asa cum zic altii". Ei bine, cei care au luat teapa de la acest personaj afirma ca este tepar aici pe site-ul asta. Tu nu ai decat sa afirmi ce vrei pe site-ul tau. Si incearca sa nu folosesti reteta lui dany98 care plangea nu demult pe aici, pentru a deveni ZORRO pe site-ul celalalt. De ce mai ai nevoie de PANINI cand ai un super site de schimburi. Scuza-ma ca sunt asa direct, dar imi place sa fiu sincer. O zi buna.
Dany nu mai este moderator.Si da,am facut schimb cu el,mi-a ajuns plicul in perfecta stare de la raganar.Cine afirma  ca este tepar,a facut doar un schimb cu luckr.Am nevoie de acest site pr a face schimburi.Tu esti doar frustat de faptul ca nu ti-am dat  moderator si te inteleg.Fiecare avem dreptul sa facem ceea ce vrem,mi-am deschis forum,nu fac reclama aici,ci doar fac schimburi si incerc sa nu se mai repete  ceea ce s-a mai intamplat o data.Te rog frumos sa nu ma asociezi cu dany_98_dany.El a dat tepe a si jignit moderatori.Eu niciodata  nu am facut aceste lucruri.
« Ultima Modificare: August 05, 2010, 10:05:58 pm de Emanuel »

ionica77

• Sr. Member
  • Pe forum din mai 2008
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : August 06, 2010, 01:01:22 am »
As incerca sa fiu putin mai rezervat cand acuz de frustrari pe cineva.
Nu inteleg care e treaba cu frustrarea mea.Cand s-a pus problema sa fiu eu moderator?Te rog sa-mi reimprospatezi memoria. nu-mi aduc aminte sa fi avut vreodata vreo discutie noi doi. Nici macar nu te cunosc.

Eu doar ti-am facut o observatie pertinenta, zic eu, referitor la avertismentele "verbale" pe care nu ai cum sa le faci in conditiile in care pe forum se scrie si nu se vorbeste (cu glas, sonor, etc., intelegi macar ce vreau sa zic?). Era o observatie venita din partea cuiva care voia sa nu fii absurd in exprimare. Iti place asa? Fii in continuare. Succes! Mai mult decat atat, adu-ti aminte, chiar te-am felicitat pentru initiativa ta.Dar, se pare, ca asa se procedeaza pe la voi pe site.

Referitor la acel dany_98_dany pe care acum il renegi si il faci tepar si altele, tu l-ai pus moderator, nu eu.Probabil acum ai vrea sa nu-l fi lasat sa faca unele lucruri, dar e prea tarziu. Banuiesc ca ti-a stricat o gramada de socoteli.

Cat despre Raganar, in primul rand ca nu am inteles ce ai vrut sa spui, iar in alta ordine de idei tu estu duplicitar in permanenta. Citeste-ti posturile de aici si ai sa vezi ca oamenii pe care i-ai aparat pana acum, acum ii terfelesti si invers.

Si inca ceva, mai stii cand ai spus ca nu iti trebuie o anumita varsta ca sa faci schimburi? Te-ai inselat. La varsta ta, aveam mai mult respect pentru reguli si pentru oameni.Se pare ca tu mai ai de invatat la capitolul asta. Asa ca lasa moderatorii de aici si demonstreaza-le ca poti mai mult ca ei si ridica-ti site-ul peste nivelul acestuia. Atunci iti promit ca voi veni cu scuze si o sa te rog sa ma primesti la tine pe site.Atata timp cat voi va jucati de-a SINNER, LUKR si VEVE, nu are rost sa mai discutam.

Mult succes!

PS: poate primesc un post de moderator acum ca v-am luat apararea (ma aude cineva? sa "scriu" mai tare?).
« Ultima Modificare: August 06, 2010, 01:03:58 am de ionica77 »
The Philosopher

Emanuel

• Vizitator
« Răspuns #4 : August 06, 2010, 02:25:45 am »
As incerca sa fiu putin mai rezervat cand acuz de frustrari pe cineva.
Nu inteleg care e treaba cu frustrarea mea.Cand s-a pus problema sa fiu eu moderator?Te rog sa-mi reimprospatezi memoria. nu-mi aduc aminte sa fi avut vreodata vreo discutie noi doi. Nici macar nu te cunosc.

Eu doar ti-am facut o observatie pertinenta, zic eu, referitor la avertismentele "verbale" pe care nu ai cum sa le faci in conditiile in care pe forum se scrie si nu se vorbeste (cu glas, sonor, etc., intelegi macar ce vreau sa zic?). Era o observatie venita din partea cuiva care voia sa nu fii absurd in exprimare. Iti place asa? Fii in continuare. Succes! Mai mult decat atat, adu-ti aminte, chiar te-am felicitat pentru initiativa ta.Dar, se pare, ca asa se procedeaza pe la voi pe site.

Referitor la acel dany_98_dany pe care acum il renegi si il faci tepar si altele, tu l-ai pus moderator, nu eu.Probabil acum ai vrea sa nu-l fi lasat sa faca unele lucruri, dar e prea tarziu. Banuiesc ca ti-a stricat o gramada de socoteli.

Cat despre Raganar, in primul rand ca nu am inteles ce ai vrut sa spui, iar in alta ordine de idei tu estu duplicitar in permanenta. Citeste-ti posturile de aici si ai sa vezi ca oamenii pe care i-ai aparat pana acum, acum ii terfelesti si invers.

Si inca ceva, mai stii cand ai spus ca nu iti trebuie o anumita varsta ca sa faci schimburi? Te-ai inselat. La varsta ta, aveam mai mult respect pentru reguli si pentru oameni.Se pare ca tu mai ai de invatat la capitolul asta. Asa ca lasa moderatorii de aici si demonstreaza-le ca poti mai mult ca ei si ridica-ti site-ul peste nivelul acestuia. Atunci iti promit ca voi veni cu scuze si o sa te rog sa ma primesti la tine pe site.Atata timp cat voi va jucati de-a SINNER, LUKR si VEVE, nu are rost sa mai discutam.

Mult succes!

PS: poate primesc un post de moderator acum ca v-am luat apararea (ma aude cineva? sa "scriu" mai tare?).
Dany_98_dany nu mi-a stricat nicio socoteala.Eu cred ca ai vrut din moment ce ai deschis discutia despre forumul meu.In ziua de azi,daca am respect sunt aruncat la gunoi asa ca ia sa fim si noi putini,,nesimtiti''.Tu de cand te-ai logat pe forumul meu,ai inceput sa te iei de toti.Daca nu-ti convine nu mai comenta.Fiecare e liber sa faca ce doreste.Eu am vrut sa fiu debanat ca sa-mi pot continua schimburile aici,dar cum vad ca unii pur si simplu cauta cearta ,nu cred ca  voi avea sanse.Astept decizia unui moderator si nu te mai baga tu.Multumesc.

john-cena

• Trade Count: (+168)
  • Hero Member
  • Pe forum din mai 2010
  • Mesaje postate: 852
  • Give me the STICKER!!!!!
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : August 06, 2010, 09:02:05 am »
Dany_98_dany a dat o teapa de 23 stickere si omul care a luat teapa sa inteles cu el pe forumul lui dantis scuzati ca ma bag dar asta e adevarul.
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"

Emanuel

• Vizitator
« Răspuns #6 : August 06, 2010, 10:50:26 am »
Dany_98_dany a dat o teapa de 23 stickere si omul care a luat teapa sa inteles cu el pe forumul lui dantis scuzati ca ma bag dar asta e adevarul.
Eu nu inteleg ce tot bagati in fata forumul meu?Daca a luat teapa omul respectiv,sa confirme pe forumul meu  si va lua ban dany_98_dany.Asta e un forum ,iar ala e alt forum.
Numai  posturi off-topic ati facut.Astept decizia unui  moderator sau administrator.

ionica77

• Sr. Member
  • Pe forum din mai 2008
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : August 06, 2010, 06:46:58 pm »
Nu a bagat nimeni forumul tau in fata. Tu ai fost cel ce ai adus aminte de el. Noi doar i-am "laudat" moderatorii.

In rest, te las in pace si imi cer scuze ca am deranjat cu off topicurile mele. Asa-i ca e nasol sa nu poti bana pe oricine nu-ti convine cum vorbeste?
Sper ca demersul tau sa aiba succes.
Mai mult, insist, daca conteaza, ca oricine vrea sa schimbe aici, sa fie lasat, cu conditia sa aiba bun simt.

Mult succes.
The Philosopher

Emanuel

• Vizitator
« Răspuns #8 : August 06, 2010, 07:13:08 pm »
Nu a bagat nimeni forumul tau in fata. Tu ai fost cel ce ai adus aminte de el. Noi doar i-am "laudat" moderatorii.

In rest, te las in pace si imi cer scuze ca am deranjat cu off topicurile mele. Asa-i ca e nasol sa nu poti bana pe oricine nu-ti convine cum vorbeste?
Sper ca demersul tau sa aiba succes.
Mai mult, insist, daca conteaza, ca oricine vrea sa schimbe aici, sa fie lasat, cu conditia sa aiba bun simt.

Mult succes.
Eu cred ca am avut bun simt pe forumul acesta,am investit munca si timp in el(in posturi si schimburi).Desi unele plicuri nu ajungeau(vreo 3-4),niciodata nu l-am facut pe user tepar,ci am acceptat ca e din vina postei.Cu cele 2 schimburi efectuate  cu succes cu cipri_torres  si gogu,as fi avut 53 de schimburi efectuate.Am ,,investit ' prea mult pe acest forum ca sa pierd totul .Va rog frumos sa-mi dati o sansa.Multumesc.

papagali

• Trade Count: (+109)
  • Hero Member
  • Pe forum din oct 2009
  • Mesaje postate: 948
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : August 06, 2010, 07:31:55 pm »
iarta ma ca iti zic dantis, dar mi se pare cam dramatic ce zici tu:))) fix ca in filmele alea de dragoste, te am iubit prea mult ca sa ma parasesti doar pt atat:))) dar aventurile costa..;)

Emanuel

• Vizitator
« Răspuns #10 : August 06, 2010, 07:38:31 pm »
iarta ma ca iti zic dantis, dar mi se pare cam dramatic ce zici tu:))) fix ca in filmele alea de dragoste, te am iubit prea mult ca sa ma parasesti doar pt atat:))) dar aventurile costa..;)
Nu e dramatic.Tie ti-ar conveni sa iei ban cand ai 66 de schimburi facute si peste 500 si ceva de posturi pe motiv ca ti-ai deschis  un forum de schimburi Panini?

john-cena

• Hero Member
  • Pe forum din mai 2010
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : August 06, 2010, 09:19:49 pm »
Asta e dantis,tu de fapt vrei sa vi pe forumul asta ca sa 'furi useri si sa-i duci pe forumul tau' ar fi ca si cum o firma adversa s-ar infiltra in concurenta si i-ar lua clientii,pentru asta ai luat ban sau poate gresesc eu nu stiu.

Emanuel

• Vizitator
« Răspuns #12 : August 06, 2010, 09:41:55 pm »
Asta e dantis,tu de fapt vrei sa vi pe forumul asta ca sa 'furi useri si sa-i duci pe forumul tau' ar fi ca si cum o firma adversa s-ar infiltra in concurenta si i-ar lua clientii,pentru asta ai luat ban sau poate gresesc eu nu stiu.
,,Da,eram pe forum atunci,pe la 2-3 dimineata si mi-am zis,ia sa fac forum ca sa concurez cu astia.Pe la 8 dimineata am distrus juma din forumul Panini,dar mi-era somn si m-am culcat.Cand m-am trezit aveam ban pe forum.''Ma voi ganditi ce spuneti?Eu luasem ban pt spam pe forumul acesta.La o zi mi-am deschis propiul meu forum.Cand a auzit Sinner ca mi l-am facut mi-a dat ban permanent.Eu nu inteleg ce tot aveti cu forumul meu.Ce mare invidie e in Romania asta.

john-cena

• Hero Member
  • Pe forum din mai 2010
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : August 06, 2010, 09:58:07 pm »
Nu e invidie. Bine ti-ai facut propriul tau forum pentru schimburi bravo pentru ce iti mai trebuie forumul asta?

Emanuel

• Vizitator
« Răspuns #14 : August 06, 2010, 10:00:40 pm »
Nu e invidie. Bine ti-ai facut propriul tau forum pentru schimburi bravo pentru ce iti mai trebuie forumul asta?
Pt a face schimburi.Nu am muncit degeaba pt ce am aici.Aici gasesc mai usor optiuni de schimb.