Autor Subiect: TZEPARI!!!!!  (Citit de 20819 ori)

DONADYTZONE

• Trade Count: (+126)
  • Hero Member
  • Pe forum din apr 2009
  • Mesaje postate: 1040
  • GLORY GLORY MAN UNITED!!
    • Adresa de email
TZEPARI!!!!!
« : Iunie 21, 2009, 07:29:09 pm »
PROPUN SA FACEM UN TOPIC IN CARE SA SCOATEM IN EVIDENTZA NESERIOZITATEA ANUMITOR PERSOANE CARE FREGVENTEAZA FORUMURILE....
BUCURESTENII SUNT INVITATI IN FIECARE SAMBATA INCEPAND CU ORA 10 IN PARCUL CISMIGIU (LA PORUMBAR)
CLICK AICI PENTRU A VEDEA TOATE COLECTIILE;

champion

• Trade Count: (+50)
  • Full Member
  • Pe forum din iun 2009
  • Mesaje postate: 208
Re: TZEPARI!!!!!
« Răspuns #1 : Iunie 26, 2009, 05:35:15 pm »
sunt de acord cu treaba asta... desi cei care dau tzepe pot sa-si schimbe userele, adresele... Deocamdata sunt destul de nou si nu am avut "placerea" sa dau peste astfel de specimene! ;)

DONADYTZONE

• Hero Member
  • Pe forum din apr 2009
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Iunie 27, 2009, 06:19:49 am »
AM ASTEPTAT 3 SAPT SA VAD DAK PRIMESC VREUN SEMN DE LA SE_EMIL.... DAR N UAM PRIMIT NIMIC NICI PLIC NICI VREUN SEMN CV
p[roblema nu e k iam dat 20 de stikere... da pb e k ma incurcat k asteptam sa le iau de la el.

SE_EMIL de undev din timishoara
BUCURESTENII SUNT INVITATI IN FIECARE SAMBATA INCEPAND CU ORA 10 IN PARCUL CISMIGIU (LA PORUMBAR)

razvy

• Trade Count: (+15)
  • Jr. Member
  • Pe forum din apr 2009
  • Mesaje postate: 79
« Răspuns #3 : Septembrie 08, 2009, 04:10:36 pm »
Salut!

Vreau sa va spun si eu despre un baiat ID: nutzz_g_mannn (nu stiu ce ID are ca membru pe forum)care m-a pacalit. Am vorbit sa ne intalnim astazi al ora 11 si baiatul nu a fost de gasit am stat sa il astept. Intai la 11 fara 20 mi-a dat mesaj ca este la locul stabilit ca apoi cand eram la cativa metri de locul de intalnire sa imi dea mesaj ca a plecat, normal nu l-am mai gasit la intalnire poate nici nu a fost acolo, cu toate ca eu am ajuns cu 10 minute mai devreme la 10:50, l-am sunat nu mi-a raspuns ca apoi sa isi inchida telefonul...fara sa m-ai pot da de el...eu stand ca prostul in strada sa il astept.

Aveti grija cum efectuati schimburi cu ID acesta pentru ca trage teapa.

Mersi!

DONADYTZONE

• Hero Member
  • Pe forum din apr 2009
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Septembrie 12, 2009, 04:26:27 pm »
Salut!

Vreau sa va spun si eu despre un baiat ID: nutzz_g_mannn (nu stiu ce ID are ca membru pe forum)care m-a pacalit. Am vorbit sa ne intalnim astazi al ora 11 si baiatul nu a fost de gasit am stat sa il astept. Intai la 11 fara 20 mi-a dat mesaj ca este la locul stabilit ca apoi cand eram la cativa metri de locul de intalnire sa imi dea mesaj ca a plecat, normal nu l-am mai gasit la intalnire poate nici nu a fost acolo, cu toate ca eu am ajuns cu 10 minute mai devreme la 10:50, l-am sunat nu mi-a raspuns ca apoi sa isi inchida telefonul...fara sa m-ai pot da de el...eu stand ca prostul in strada sa il astept.

Aveti grija cum efectuati schimburi cu ID acesta pentru ca trage teapa.

Mersi!

aici e vb de neseriozitate. eu vorbeam de cu care faci schimb prin posta si nu iti trimit nimic in schimb... e de retinut ca e neserios. mai stiu si eu pe altii gen petruseptimius care miau promis k imi opresc stikere si knd mam vazut q el le daduse;)

multa bafta
« Ultima Modificare: Octombrie 30, 2009, 03:15:10 am de DONADYTZONE »

DONADYTZONE

• Hero Member
  • Pe forum din apr 2009
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Octombrie 30, 2009, 03:14:42 am »
slutare!!!
vreau si eu sa va aduc la cunostinta faptul ca ar fi de preferat sa evitati schimburile cu "Alex_constantinescu13". e de preferat schimbul in parc sambata in cazul lui din cauza neseriozitatii sale. de 2 ori mi-a tras teapa cu intalnirile, odata la unirii odeata in cismigiu unde nu sa prezentat. va sfatuiesc sa va ganditi de 2 ori inainte de a efectua un schimb cu el!

BAFTA LA COMPLETAREA ALBUMELOR!!

papagali

• Trade Count: (+109)
  • Hero Member
  • Pe forum din oct 2009
  • Mesaje postate: 948
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Noiembrie 04, 2009, 07:49:54 pm »

pt binele vostru, va sfatuiesc sa nu faceti in viata voastra vreun schimb cu copilul ce are id ul de mess lostartus..rog moderatorii daca pot sa ii identifice numele de pe forum..o sa incerc sa gasesc si adresa si toate detaliile lui..ca sa nu se mai pacaleasca nimeni cum m am pacalit eu.vroiam sa postez discutia cu el aici..dar mi-e foarte frica sa nu fiu banat.numai bine!
P.S:daca pe cineva il intereseaza..sa ma contacteze pe mess
« Ultima Modificare: Noiembrie 04, 2009, 07:58:53 pm de papagali »

papagali

• Hero Member
  • Pe forum din oct 2009
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Noiembrie 04, 2009, 07:52:55 pm »
o sa va dati seama ca nu stie sa foloseasca cratima si efectiv, s-a si mintit singur :D :D :D :D imi pare rau ca inchei asa seara, dar chiar m a enervat foarte tare.
« Ultima Modificare: Noiembrie 04, 2009, 07:56:49 pm de papagali »

geo13

• Trade Count: (+138)
  • Sr. Member
  • Pe forum din oct 2009
  • Mesaje postate: 497
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Noiembrie 04, 2009, 09:51:11 pm »
am patit-o si eu cu baiatul asta....... bistrita e userul de pe acest forum, id ul de mess lostartus,  baiatul se numeste Fiscutean Bogdan si e din Bistrita.......

am convenit cu el sa primesc 8 buc. ucl.09-10 si sa dau 8 buc........toate bune si frumoase pana deschid plicul, cand constat ca 4 buc. erau numerele cerute de mine iar celelalte 4 buc. erau numere aiurea care nu aveau nici o legatura cu ce am cerut eu...........in plus nici nu recunoaste si minte cu o nonsalanta de nedescris.......... de evitat , foarte neserios.

Tzo24

• Trade Count: (+20)
  • Full Member
  • Pe forum din dec 2008
  • Mesaje postate: 170
« Răspuns #9 : Noiembrie 05, 2009, 07:54:46 am »
Am facut si eu schimb cu el. Au trecut aproape 10 zile de cand zice k mi-a pus plicul. Poate l-o fi pus si o fi posta de vina, nush ce sa zic ... cert e ca plicul nu a ajuns si nu cred k va ajunge la mine. Asta e

bistrita

• Trade Count: (+2)
  • Newbie
  • Pe forum din oct 2009
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #10 : Noiembrie 05, 2009, 01:24:52 pm »
eu am pus intreaba-l si pe udrescu si pe mai multi tzo eu ti-am pus plicul !

Tzo24

• Trade Count: (+20)
  • Full Member
  • Pe forum din dec 2008
  • Mesaje postate: 170
« Răspuns #11 : Noiembrie 05, 2009, 01:36:30 pm »
Asta e ... se mai intampla si sa nu ajunga din cauza postei.

papagali

• Hero Member
  • Pe forum din oct 2009
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : Noiembrie 05, 2009, 04:29:00 pm »
bai, nu stiu cum se face..dar deja sunt 4 persoane care se plang despre tine.esti jalnic!!! mie mi ar fi rusine sa mai postez ceva pe acest site..asta este.se pare ca tie nu iti este.iti dau un sfat : fii corect ca ai mai multe de castigat in viata.

bistrita

• Trade Count: (+2)
  • Newbie
  • Pe forum din oct 2009
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #13 : Noiembrie 05, 2009, 07:53:02 pm »
Domnule eu am trimis la tzo am trimis si la tine ma-m incurcat + ca plicul tau nu a sosit !

corneea

• Trade Count: (+14)
  • Jr. Member
  • Pe forum din oct 2009
  • Mesaje postate: 74
« Răspuns #14 : Noiembrie 05, 2009, 08:35:15 pm »
Acordati omului o sansa, poate se va revansa fata de voi si va corecta greselile. A trimis gresit stcikerele, probabil le-a incurcat. Nu-l cunosc dar recunoaste si posteaza in ciuda faptului ca voi dati cu parul.

bistrita - am trimis vreo 7 plicuri. Toate le-am trimis recomandate (cel mai scump 3 lei, fata de 1,5 lei un plic normal) ca daca zice vreunu ca nu i-a ajuns sa-i bat scanul de frunte