Autor Subiect: Regulament Panini Ajutor Reciproc (PAR)  (Citit de 3903 ori)

bogdan

  • Administrator
  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • *****
  • Pe forum din apr 2008
  • Mesaje postate: 229
  • Location: Bucuresti
Regulament Panini Ajutor Reciproc (PAR)
« : 28 Mar 2009, 10:43:05 am »
Scopul PAR (Panini Ajutor Reciproc) este de a-i ajuta pe cei care doresc sa-si completeze albumele si mai au nevoie de citeva stickere sa apeleze la un fond comun din acre sa ia stickere lipsa. Nu ne propunem sa facem bani cu asta (dar nici sa pierdem). Fondul incepe cu donatiile moderatorilor dar speram ca sa putem obtine donatii si de la alti membri ai forumului stickerele de care nu mai au nevoie pentru a-i ajuta pe altii. Pentru a trimite donatiile contactati-l pe lukr2003
Regulamentul a fost facut pentru a avea niste conditii publice in care se acorda aceste stickere, sub forma unei licitatii. Dupa cum vedeti sistemul va permite doar schimbul de stickere si nu vinzarea acestora.


Regulament

1.Licitatia incepe de ziua marti si se termina luni la ora 12.00. (nu va fi obligatoriu in fiecare saptamina, depinde si de timpul nostru liber)

2.Numerele stickerelor vor fi puse pe forum cu o zi inainte de inceperea licitatiei. In unele cazuri este posibil si punerea stickerelor la schimb in loturi.

3.Desfasurarea licitatiei: se pun la licitatie un numar stabilit de administratori de stickere. Pentru aceste stickere orice membru interesat va pune un post in care va scrie oferta sa: ce stickere poate oferi pentru cele dorite. In orice moment un membru poate a-si mari "oferta" pentru a fi sigur ca va cistiga acel sticker.
De ex. Se liciteaza pentru 20 stickere euro 2008: 1,2 .. pina la 20.
M1 vine si zice: Eu am nevoie de numarul 2 si dau numar 365 la schimb
M2 vine si zice: Eu am nevoie de numarul 19 si dau la schimb numarul 145 si 176
M3 vine si zice: Si eu am nevoie de numarul 2 si 18 si dau la schimb 5 stickere - numaru 76,64,67,77 si 89
M1 revine si zice: Eu am nevoie disperata de numarul 2 si dau 10 stickerela schimb (71.... 80)

Daca acestea sunt toate mesajele inregistrate pina la data limita, M1 va lua numarul 2, M2 va lua numarul 19 iar M3 (daca va mai fi de acord) va lua numarul 18.


In situatia in care un castigatorul nu are stickere 2004 poate oferi in schimb stickere din alte editii conform unei conversii stabilite de administratori. Astfel conversia de baza este:
Licitatia minima - cel putin 1 sticker dat pentru 1 primit.
Daca sunt stickere mai vechi de 2004 (inclusiv) - cel putin 2 stickere date la 1 primit
Daca sunt stickere mai vechi de 1998 (inclusiv) - cel putin 3 stickere la 1 primit.
Oferirea de alte stickere din alta colectie decit cea pusa la schimb (de exemplu vrei sa iei stickere din 2006 si sa dai stickere din 2008)- cel putin 2 stickere la unul primit.
 

4.In caz de egalitate se vor lua urmatoarele criterii pentru departajare:
a) trebuie sa termini un album (screenshot cu paginile lipsa)
b) locul in clasamentul de schimburi - http://www.panini-romania.com/index.php/topic,311.0.html
c) un numarul de insemnari pe forum (minim 50) (insemnari coerente!)
d) vechime pe forum

5.Castigatorul va fi contactat de catre unul dintre administratori pe email sau Mesaj Personal pentru a i se comunica adresa la care va trimite stickerele. Daca acesta nu raspunde intr-o saptamina, oferta lui devine nula.

6.Castigatorul va trimite stickerele trecut in post intr-un plic, in care va mai pune si un plic timbrat autoadresat. Plicul se va trimite recomandat de catre cistigator.

7. Nu se pot schimba stickere UCL pe stickere de Campionate Mondiale sau Europene si nici invers. Nu se pot schimba Stickere pe Cartonase sau invers.

8. Moderatorii isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, daca va fi cazul.
« Ultima Modificare: 28 Mar 2009, 10:47:05 am de bogdan »