Autor Subiect: MODIFICARE REGULAMENTE  (Citit de 399 ori)

star81

  • Administrator
  • Trade Count: (+1330)
  • Hero Member
  • *****
  • Pe forum din apr 2012
  • Mesaje postate: 14291
  • Location: Ramnicu Valcea
    • Adresa de email
MODIFICARE REGULAMENTE
« : 02 Ian 2018, 11:36:21 pm »
LA MULTI ANI !

Sunt Badea Alin, unul din administratorii acestui forum. Incepand din acest an voi avea Display-name-ul star81.

De cateva luni, am lucrat , impreuna cu cei doi moderatori ai acestui forum : Rhabon (Marius) si ciproch ( Ciprian) la modificarea regulamentelor acestui forum. Multe din aceste regulamente nu au mai fost revizuite de mai bine de 5 ani , iar cum forumul s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, era mai mult decat necesara o asemenea revizuire.

Toate modificarile sunt facute pentru ca forumul sa functioneze mult mai bine , iar cei castigati sunt userii seriosi din aceasta comunitate. In acesti ani de cand moderez forumul, impreuna cu cei doi colegi ai mei, am intampinat dificultati dupa cum urmeaza : gestionarea conflictelor generate de neprimirea unui plic, topicuri multiple deschise de acelasi user la aceeasi sectiune, anunturi la vanzari fara pret si fara poze , incalcari repetate ale conduitei pe forum etc. Nu de putine ori am descoperit ca regulamentele nu ne ajutau  sau erau incomplete.

De aceea , in aceste noi regulamente se reflecta si experienta noastra ca moderatori si speram ca pe viitor lucrurile sa functioneze mult mai bine, iar voi, utilizatorii acestui forum, sa colaborati mult mai strans cu echipa de moderatori si cu colegii vostri.

Regulamentele noi le gasiti in sectiunea Regulamente din partea de sus a forumului , aveti un link aici : http://www.panini-romania.com/index.php?board=23.0.


Ca un scurt rezumat al noilor modificari :

- s-a modificat substantial regulamentul de conduita pe forum ( va rog sa cititi tot cu atentie);
- s-au adus modificari substantiale la regulamentul de schimburi : nu se mai accepta topicuri de genul "schimbam diverse" , la schimburile live intre aceeasi useri se acorda trade doar o data /luna ; atunci cand un plic nu ajunge la destinatar expeditorul este obligat sa se revanseze etc.
- s-au adaugat sfaturi foarte pertinente din partea echipei de moderatori privind schimburile in siguranta, mai ales pentru userii noi.
- s-au adus modificari la anunturile de vanzare : cu obligativitate de a posta poze pentru o categorie mai larga de produse; aici am adaugat si un mic ajutor pentru useri de a adauga poze (daca tot nu va descurcati apelati la moderatori);
- de asemenea s-au modificat sanctiunile pentru incalcarea regulamentelor.
- este obligatoriu ca toti userii sa isi actualizeze profilul, completand cu date corecte rubrica "Locatia" cu orasul de resedinta si se recomanda sa se completeze si rubrica "Data nasterii".


Va rugam sa cititi cu atentie aceste regulamente !

Ele vor intra in vigoare incepand cu 15 ianuarie 2018 ! Daca mai apar modificari pana atunci o sa anunt aici.


Daca aveti sugestii sau nelamuriri va rog sa ma contactati prin mesaje private !

« Ultima Modificare: 04 Ian 2018, 11:40:26 am de star81 »