Autor Subiect: REGULAMENT SCHIMBURI  (Citit de 1221 ori)

star81

  • Administrator
  • Trade Count: (+1346)
  • Hero Member
  • *****
  • Pe forum din apr 2012
  • Mesaje postate: 14743
  • Location: Ramnicu Valcea
    • Adresa de email
REGULAMENT SCHIMBURI
« : 02 Ian 2018, 10:53:54 pm »
Pentru a sti cu cine e bine sau nu sa facem/faceti schimburi, ne-am gandit la un realizarea unui clasament la intocmirea caruia este nevoie binenteles si de ajutorul vostru.

TOPICURILE DE SCHIMB SE VOR POSTA LA "CLASAMENT SCHIMBURI"

A NU SE CONFUNDA SCHIMBUL CU VANZARE/CUMPARARE(CARE SE POSTEAZA LA "TRANZACTII")
ESTE PERMISA POSTAREA UNUI LA CLASAMENT SCHIMBURI SI A TOPICURILOR CU SCHIMBURI CARE IMPLICA SI O DIFERENTA DE BANI PE LANGA CELE SCHIMBATE.

1. In acest topic se va face centralizarea schimburilor.

2. Cum se face aceasta centralizare:
Unul din cei doi jucatori care efectueaza un schimb va face un topic, dupa ce s-au finalizat "negocierile", avand ca titlu numele celor 2 playeri.
de ex. "USER1 - USER2"
Acesta va trece in topic "SUNT de acord sa fac schimbul " si ce schimbati (ce dati si ce luati-stickerele si editia) . Este obligatoriu sa specificati in topic modalitatea de trimitere a stickerelor : plic simplu / recomandat sau colet. Este interzis sa se mai deschida topicuri de genul : SCHIMBAM DIVERSE .

Apoi vine randul celuilalt player "CONFIRM schimbul. Dau ..... si primesc ......"
In momentul primirii plicurilor ESTE OBLIGATORIU sa treceti fiecare tot in topicul vostru "Am primit plicul"
Deci aici vor fi DOAR 4 POSTURI


Daca efectuati schimburi fata in fata e suficient sa treceti fiecare doar
"Am efectuat schimbul in ....." (localitatea/locatia), urmat de postul celuilalt user "Confirm schimbul"
In acesta situatie aici vor fi DOAR 2 POSTURI

3. In baza acestor informatii primite de la voi noi vom centraliza aceste date si se va face un clasament.

4. Cine nu trece in post ce s-a schimbat intre cei doi nu va fi trecut in clasament.

5. Posturile se trec separat, adica mai intai confirmarea schimbului si apoi in cateva zile (dupa ce v-a ajuns plicul) celalalt post, in caz contrar schimbul nu va fi trecut in clasament. In situatia in care aceiasi doi useri au facut mai multe schimburi in decurs de 7 zile, in clasament se va trece numai unul din schimburi. In situatia in care aceiasi doi useri au facut mai multe schimburi in decurs de 30 zile, in clasament se vor trece maxim doua schimburi.
La schimburile LIVE , in situatia in care aceiasi doi useri au facut mai multe schimburi in decurs de 30 zile, in clasament se va trece numai unul din schimburi.

6. Daca dupa un interval de 4 saptamani de la primul post nu au fost trecute toate rubricile (sunt de acord, confirm schimbul, etc...), topicul respectiv se va inchide si nu se va trece in clasament, cu exceptia in care un moderator este instiintat ca se prelungeste trimiterea plicurilor din motive obiective sau sunt probleme cu primirea unui plic.

7.Dupa confimarea efectuarii schimbului de catre ambii useri/membri, expedierea plicurilor/coletelor se face in limita posibilului in acelasi timp. Expedierea plicului/coletului de catre unul din useri/membri DOAR dupa primirea plicului de la celalalt user constituie abatere si se va sanctiona conform regulamentului. Doar daca in prealabil cei doi useri stabilesc de comun acord ca unul dintre ei sa trimita plicul dupa ce primeste de la celalalt nu se considera abatere.

8. Daca doar unul din partenerii de schimb nu primeste plicul de la colegul de schimb ( indiferent daca este plic simplu sau recomandat), atunci expeditorul este OBLIGAT sa ii trimita partenerului de schimb fie alte stickere , fie contravaloarea stickerelor primite , fie sa trimita plicul primit inapoi. Aceste optiuni le va lua dupa ce va consulta partenerul de schimb care nu a primit plicul. Orice refuz de a compensa lipsa plicului primit de partenerul de schimb va atrage sanctiuni pentru expeditor.

9. Pentru cei care nu respecta regulamentul se aplica urmatoarele sanctiuni
    - la un schimb neonorat - trade negativ + introducere pe lista membrilor supravegheati (minim 3 luni)
    - la al 2 lea schimb neonorat - banare 15 zile + introducere pe lista mebrilor supravegheati (minim 1 an)
    - la al 3 lea schimb neonorat - stergere cont si banare permanenta

Cine nu va trece strict rubricile obligatorii si in ordinea de mai sus nu va fi trecut in clasament, iar topicul va fi inchis fara acordare de trade.

Orice conflict generat de neprimirea plicurilor,in urma unui schimb sau neconcordante intre ce se stabileste si ce se primeste, va fi mediat si solutionat de un moderator. Aveti obligatia ca, in primul rand,sa aduceti la cunostinta unui moderator nemultumirile voastre si dupa ce acesta incearca sa solutioneze cazul, in caz de nereusita, puteti posta pe forum mesaje critice la adresa celui invinuit. Cine face acuze pe forum , fara ca inainte sa anunte un moderator pentru medierea confictului va fi penalizat conform regulamentului !

Succes!

« Ultima Modificare: 04 Ian 2018, 09:58:10 pm de star81 »