Autor Subiect: REGULAMENT PENTRU CONDUITA PE FORUM  (Citit de 2017 ori)

star81

  • Administrator
  • Trade Count: (+1338)
  • Hero Member
  • *****
  • Pe forum din apr 2012
  • Mesaje postate: 14444
  • Location: Ramnicu Valcea
    • Adresa de email
REGULAMENT PENTRU CONDUITA PE FORUM
« : 01 Ian 2018, 10:24:27 am »
1. Spam-ul sau flame-urile nu vor fi tolerate in niciun fel. Nu veti mai primi avertizari textuale. Spam-ul reprezinta mesajele nedorite, nesolicitate si nerelavante dintr-un topic sau in mesaje personale. Flame-ul reprezinta mesajele care duc la escaladarea unei conversatii intr-un sens negativ. Cine nu respecta aceasta regula va primi disable posting 3 zile. Pentru incalcari repetate ale acestei reguli user-ul poate fi banat definitiv.

2. Ramaneti intotdeauna ontopic.

3. Fiecare user are dreptul la un singur topic pe sectiune. Nu mai dati reply dupa posturile voastre, folositi butonul "modify" pentru actualizari. Aveti voie sa aduceti postul sus in caz ca nu aveti niciun reply dupa o saptamana. , cu exceptia sezonului actual ( 2 zile) sau daca aveti topic in sectiunea Vanzari ( up la 4 zile). Pentru fiecare subiect aveti voie sa faceti doar un topic. Topicurile in care nu s-a mai facut nici o modificare in ultimele 6 luni vor fi inchise de moderatori (se poate solicita redeschiderea lor prin PM catre moderatori), iar cele care nu au fost actualizate in ultimii 4 ani vor fi sterse. Daca doriti ca topicurile voastre sa fie inchise la un moment dat inainte de cele 6 luni, puteti scrie in titlul topicului Se poate sterge   sau  Va rog inchideti topicul .

In topicurile din sectiunile  Alte albume fotbal,   Albume romanesti si Albume non-fotbal   fiecare user va avea dreptul la un numar de maxim 3 topicuri/sectiune. Perioada de up in aceste topicuri este tot de 7 zile.


4. Moderatorii nu au obligativitatea sa va raspunda la intrebari puse in topicurile voastre. Daca aveti nevoie de ajutor folositi mesaje personale catre moderatori, iar acestia , in limita timpului disponibil , vor incerca sa va ajute.

5. Sunteti rugati ca in momentul in care porniti un Topic sau cand dati un Reply, sa alcatuiti mesajul cat mai curat si lejer lizibil. Excesele de CAPS LOCK , Culori, sau  :-* Emoticon nu sunt binevenite si pot duce in unele situatii la aplicarea de sanctiuni. exemplu de titlu : WC 2018 Lipsuri/Dubluri
 
6. Orice disputa personala intre doi useri in orice topic va duce la sanctionarea amandurora.

7. Daca in urma aplicarii unei sanctiuni, vreun moderator primeste mesaje private de genul : "bai ! tu stii cine sunt eu ?" sau "hai frate ca glumeam" , utilizatorul in cauza primeste disable posting 15 zile.

8. Conturile alternative vor fi banate, impreuna cu cele originale.

9. Orice jignire adusa la adresa administratorilor si moderatorilor acestui forum, prin mesaje private sau postari pe forum, va fi sanctionata cu banare temporara /permanenta , in functie de gravitatea acestor jigniri.
De asemenea cine foloseste un limbaj trivial pe forum sau in mesaje private va fi sanctionat cu banare temporara /permanenta , in functie de gravitatea limbajului folosit.

10. Toti userii sunt obligati sa raspunda solicitarilor venite prin mesaje private de la admini sau moderatori. Nu este vorba de solictari de schimb de stickere sau eventuale tranzactii, ci solicitari venite in urma fie a unei plangeri dn partea altui user sau in urma unor incalcari de regulamente. De aceea userii care vor fi activi pe forum, dar nu raspund mesajelor primite de la moderatori sau admini, vor fi trecuti imediat pe lista mebrilor supravegheati.

11. Se recomanda tuturor userilor sa raspunda mesajelor private venite din partea colegilor de pe forum, mai ales userilor vechi de pe forum le recomandam sa ii sprijine pe noii-veniti, alaturi de moderatori, sa se adapteze cu platforma noastra. Chiar daca nu va intereseaza schimbul/tranzactia propusa de cel care v-a trimis mesajul este de bun-simt sa raspundem prin ceva de genul  Nu ma intereseaza , sau Nu mai am stickerele pe care le doresti.

12. Reguli speciale pentru sectiunea de vanzari/cumparari
   a) Cand vreti sa vindeti ceva, aveti obligatia de a posta un titlu sugestiv ( [Vand] Album Panini WC 2006 Complet ) si sa dati urmatoarele detalii : Pret; stare; locatie; modalitate de plata; modalitate de contact; posibilitate de schimb; negociabil (dupa caz); transport (dupa caz) si poze.
   b) Cand vreti sa cumparati ceva, aveti obligatia de a posta un titlu sugestiv ( [Cumpar] Stickere Panini Euro 84 ) si sa dati urmatoarele detalii : Suma maxima pe care sunteti dispus sa o acordati (pe bucata/pe set/pe album); locatie; modalitate de contact si transport (dupa caz).
   c) Anti-reclama este interzisa
   d) Comentariile de genul : "scump domne scump, dincolo era mai ieftin" sau "face si cafea de banii astia" vor fi sterse si sanctionate. Fiecare isi vinde produsul cu cati bani vrea.


Recomandam un limbaj civilizat si corect din punct de vedere gramatical. Multi dintre colegii nostri de forum sunt minori, iar societatea din ziua de azi deja are o influenta negativa asupra dezvoltarii lor din punct de vedere intelectual.
« Ultima Modificare: 13 Mai 2018, 11:21:28 pm de star81 »