Autor Subiect: REGULAMENT TRANZACTII  (Citit de 326 ori)

star81

  • Administrator
  • Trade Count: (+1330)
  • Hero Member
  • *****
  • Pe forum din apr 2012
  • Mesaje postate: 14295
  • Location: Ramnicu Valcea
    • Adresa de email
REGULAMENT TRANZACTII
« : 01 Ian 2018, 09:48:05 am »
PRECIZARE!
Forumul Panini-Romania.com este doar un spatiu de discutii si nimic mai mult.
Daca doriti sa faceti orice tranzactie (vanzare, cumparare, schimb. etc.), sunteti singurii responsabili de cerere si/sau oferta, pret sau orice alt detaliu al tranzactiei.
Forumul Panini-Romania.com sau administratorii ori moderatorii sai nu au niciun rol si nu vor face nici o interventie in tranzactiile dintre utilizatorii forumului si nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun prejudiciu cauzat intre membrii forumului!!!Regulament Vinzari/Cumparari
(pentru obtinere Trade Count)

1. Aceasta sectiune este dedicata doar mentionarii tranzactiilor de vinzare/cumparare reusite intre utilizatorii inregistrati ai forumului. Ofertele de vinzare sau cumparare se posteaza doar in sectiunile specifice ale forumului.
2. Cum va arata o tranzactie completa:
EX:
USER 1
vand euro 2000

USER 2
cumpar euro 2000

USER 1
am primit banii

USER 2
am primit coletul

Deci aici vor fi DOAR 4 POSTURI


ESTE OBLIGATORIU SA SPECIFICATI CE VINDETI/CUMPARATI. NU SE MAI ACCEPTA TOPICURI DE GENUL "VAND DIVERSE", "CUMPAR DIVERSE".

Daca efectuati tranzactia fata in fata e suficient sa treceti fiecare doar "Am vandut/cumparat .... in ..... (localitatea/locatia)”, urmat de postul celuilalt user "Confirm tranzactia"
In acesta situatie aici vor fi DOAR 2 POSTURI

3. Cine nu trece in post ce s-a tranzactionat intre cei doi, nu i se va acorda trade count si nu va confirma ca a primit banii/coletul nu i se va acorda trade count.

4. Posturile se trec separat, adica mai intai confirmarea tranzactiei si apoi in cateva zile (dupa ce v-a ajuns plicul) celalalt post, in caz contrar schimbul nu va fi trecut in clasament. In situatia in care aceiasi doi useri au facut mai multe tranzactii in decurs de 7 zile, in clasament se va trece numai unul din schimburi. In situatia in care aceiasi doi useri au facut mai multe tranzactii in decurs de 30 zile, in clasament se vor trece maxim doua schimburi.
La tranzactiile LIVE , in situatia in care aceiasi doi useri au facut mai multe tranzactii in decurs de 30 zile, in clasament se va trece numai unul din schimburi.

5. Daca dupa un interval de 4 saptamani de la primul post nu au fost trecute toate rubricile, topicul respectiv se va inchide si nu se va acorda trade count , cu exceptia in care un moderator este instiintat ca se prelungeste trimiterea plicurilor/coletelor/banilor din motive obiective.

6. Pentru cei care nu respecta regulamentul se aplica urmatoarele sanctiuni
    - la prima tranzactie neonorata - trade negativ + introducere pe lista membrilor supravegheati (minim 3 luni)
    - la a 2-a tranzactie neonorata - banare 15 zile + introducere pe lista mebrilor supravegheati (minim 1 an)
    - la a 3-a tranzactie neonorata - stergere cont si banare permanenta

Cine nu va trece strict rubricile obligatorii si in ordinea de mai sus nu va fi trecut in clasament, iar topicul va fi inchis fara acordare de trade.

Orice conflict generat de neprimirea plicurilor,in urma unui schimb sau neconcordante intre ce se stabileste si ce se primeste, va fi mediat si solutionat de un moderator. Aveti obligatia ca, in primul rand,sa aduceti la cunostinta unui moderator nemultumirile voastre si dupa ce acesta incearca sa solutioneze cazul, in caz de nereusita, puteti posta pe forum mesaje critice la adresa celui invinuit. Cine face acuze pe forum , fara ca inainte sa anunte un moderator pentru medierea confictului va fi penalizat conform regulamentului !
« Ultima Modificare: 04 Ian 2018, 09:59:16 pm de star81 »