Autor Subiect: POSTARE ANUNTURI VANZARE  (Citit de 445 ori)

star81

  • Administrator
  • Trade Count: (+1347)
  • Hero Member
  • *****
  • Pe forum din apr 2012
  • Mesaje postate: 14745
  • Location: Ramnicu Valcea
    • Adresa de email
POSTARE ANUNTURI VANZARE
« : 31 Dec 2017, 10:39:20 pm »
PRECIZARE!
Forumul panini-romania.com este doar un spatiu de discutii si nimic mai mult.
Daca doriti sa faceti orice tranzactie (vanzare, cumparare, schimb. etc.), sunteti singurii responsabili de cerere si/sau oferta, pret sau orice alt detaliu al tranzactiei.
Forumul panini-romania.com sau administratorii ori moderatorii sai nu au niciun rol si nu vor face nici-o interventie in tranzactiile dintre utilizatorii forumului si nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun prejudiciu cauzat intre membrii forumului!!!


REGULI
Vanzatorul va deschide un singur topic de vanzare, in cadrul caruia va posta unul sau o lista de produse, dupa cum doreste sa le puna in vinzare.
Este obligatorie afisarea pretului a conditiilor de plata si livrare si a detaliilor despre produs, iar in cazul produselor second hand este obligatorie si postarea unor imagini ale produsului pus in vinzare.
De asemenea, este obligatoriu sa se posteze poze pentru orice varianta de plic sigilat. Sunt multe variante aparute in ultimii ani la toate editiile scoase de Panini si de aceea este foarte important ca cel care cumpara sa vada poze cu varianta de pliculet pe care o vindeti.

Cartonase : este obligatoriu sa fie postate poze pentru orice cartonas/set de cartonase care depaseste valoarea de 50 lei pe buc/set.


Recomandari moderatori : Pozele nu ar trebui sa fie un impas, pozele va ajuta sa vindeti produsele voastre ; gusturile nu se discuta, poate ce pentru unii useri inseamna mint, pentru alti useri nu inseamna acelasi lucru si nu nu ar adauga acel produs in colectie. De aceea , daca nu sunteti sigur de calitatea unor produse , e bine sa solicitati si alte poze vanzatorului pe mail inainte de a cumpara un produs.

Daca un produs vandut nu corespunde cu pozele postate pe forum si are defecte care nu au fost anuntate inainte de vanzator, atunci cumparatorul poate trimite produsul/produsele cumparate inapoi , iar vanzatorul ESTE OBLIGAT sa returneze suma de bani integral. De asemenea, vanzatorul va fi avertizat conform regulamenului de mai jos.

Actualizarea topicului de vanzare se va face prin "MODIFY" si doar in mesajul original, nu "REPLY". Reply personal (bump) se poate da doar dupa un reply al unui alt user sau daca au trecut min.4 zile de la ultimul reply personal.

Este interzisa comentarea off-topic a anuntului, si mai ales a pretului. Prin PM sau celelalte moduri de comunicare se pot face oferte vanzatorului, daca se doreste alt pret.

Sanctiuni:

Avertisment prin mesaj privat la prima abatere de la regulament.
Inchiderea topicului la a 2-a abatere.
Ban pentru 15 zile la a 3-a abatere.
Ban permanent la a 4-a abatere
« Ultima Modificare: 01 Ian 2018, 02:34:56 pm de Badea Alin »