Regulament Vinzari/Cumparari
(pentru obtinere Trade Count)
1. Aceasta sectiune este dedicata doar mentionarii tranzactiilor de vinzare/cumparare reusite intre utilizatorii inregistrati ai forumului. Ofertele de vinzare sau cumparare se posteaza doar in sectiunile specifice ale forumului.
2. Cum va arata o tranzactie completa:
EX:
lukr2003
vand euro 2000
bogdan
cumpar euro 2000
bogdan
am primit coletul
lukr2003
am primit banii
Schimb finalizat. Solicit acordarea unui pozitiv
Deci aici vor fi DOAR 4 POSTURI
Daca efectuati tranzactia fata in fata e suficient sa treceti fiecare doar "Am vandut/cumparat .... in ..... (localitatea/locatia)”, urmat de postul celuilalt user "Confirm tranzactia"
In acesta situatie aici vor fi DOAR 2 POSTURI
3. Cine nu trece in post ce s-a tranzactionat intre cei doi, nu i se va acorda trade count si nu va trece strict rubricile obligatorii si in ordinea de mai sus nu i se va acorda trade count.
4. Posturile se trec separat, adica mai intai confirmarea schimbului si apoi in cateva zile (dupa ce v-a ajuns coletul) celalalt post. In situatia in care doi playeri au facut mai multe schimburi intr-un interval de 7 zile, nu se va acorda trade count decat pentru o tranzactie iar userii vor fi avertizati si apoi sanctionati.
5. Daca dupa un interval de 4 saptamani de la primul post nu au fost trecute toate rubricile, topicul respectiv se va inchide si nu se va acorda trade count.
6. Pentru cei care nu respecta regulamentul se aplica urmatoarele sanctiuni:
7. Pentru cei care nu respecta regulamentul se aplica urmatoarele sanctiuni
- la un schimb neonorat - avertisment prin PM
- la al 2 lea schimb neonorat - banare partiala 3 zile (fara posibilitatea de a posta)
- la al 3 lea schimb neonorat - stergere cont si banare permanenta
8. Orice conflict generat de neprimirea plicurilor,in urma unui schimb sau neconcordante intre ce se stabileste si ce se primeste,va fi mediat si solutionat de un moderator. Aveti obligatia ca,in primul rand,sa aduceti la cunostinta unui moderator nemultumirile voastre si dupa ce acesta incearca sa solutioneze cazul,in caz de nereusita,puteti posta pe forum mesaje critice la adresa celui invinuit.
Nota finala: nu se va face un clasament al tranzactiilor - aceasta sectiune este doar pentru tranzactiile intre utilizatori inregistrati ai forumului care vor sa primeasca Trade Count in forum pentru aceasta tranzactie.